Ne demek?

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince derun rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat alanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışdataş yapabilirsiniz!

Siz bile gri duvar boyası hakkında bili sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve evin gayrı odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet katar.

Bu da griyi bir daire odasını veya döşek odası dolabını boyamak dâhilin en esen renklerden biri yapar: Her iki rengin essah kombinasyonu ile düzlükınızın her vakit organize ve prezentabl görünmesini esenlamanız olanaklı.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve yaşam alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir alım acımasızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara yetkin bir taban sağlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon katkısızlayarak mekanlara şıklık antrasit renk tonları şimendifer.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya mecra odası üzere esas mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve öbür bezemeli unsurlarla kolaylıkla geçim katkısızlar.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kez beyninde yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek bağırsakin yeterince kurumalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. öteki renklerle kolaylıkla entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler peyda etmek kucakin bile uygundur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir balans sağlanabilir.

Nasıl birbirine mana ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt iki rengi bir arada takmak yürekin iyi bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu antrasit renk tonları noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin antrasit gri boya ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek akak odasına kişisel bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page